Stichting Kamer Centrum Nijmegen

Woonruimte verdelen

Toewijzing van de kamers gebeurt in principe op volgorde van inschrijving. Inschrijving geeft echter niet automatisch recht op een kamer. Er is geen mogelijkheid om voorrang te krijgen.
We kijken bij de toewijzing ook naar de verhouding tussen inkomen en huurprijs. 

Voordat je in aanmerking komt voor een kamer, is het nodig dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Voldoen van een borgsom van 1 maand huur
  2. Ouders dienen een garantieverklaring voor de volledige betaling van de verschuldigde woonlasten en eventueel bijkomende kosten voor een periode van tenminste drie jaar na het ingaan van de huurovereenkomst te ondertekenen.
    Is dit niet (meer) mogelijk dan dient een recente verklaring van goed huurdergedrag te worden overlegd van de voorgaande verhuurder(s).
  3. Tevens kan een bankgarantie en bewijs van voldoende inkomen worden verlangd.

Zonder dat aan deze voorwaarden is voldaan kan geen huurovereenkomst worden afgesloten. Wanneer men al bij voorbaat weet dat aan deze voorwaarden niet kan worden voldaan dan heeft het ook geen zin om je in te schrijven.

 

AANBOD

Oosterhoutsedijk

VERHUURD Per 1-6-2015 komt deze nette ruime kamer in een gezellig studentenhuis op het nieuwe stadseiland Veur Lent vrij. De kamer is voorzien van veel licht, eigen 2-pits keukentje met koelkast, hoogslaper/ vide. De ruime gezamenlijke tuin heeft schitterend uitzicht op de Waal. De Universiteit en Hogeschool zijn op 15 min fietsafstand gelegen. Het centrum van Nijmegen op 5 min fietsafstand. Via de tuin loop je direct het wel bekende waalstrandje van Nijmegen op. Bijzonderheden: -minimale huurperiode 1 jaar -borg 2 maanden huur

Lees verder

foto

Stichting logo Kamer Centrum Nijmegen © 2009–2010 | Disclaimer