Stichting Kamer Centrum Nijmegen

Kamerverhuur

KAMERVERHUUR

SKC heeft 2 panden in eigen beheer. Het gaat om 2 zeer centraal gelegen panden in het centrum van Nijmegen op loopafstand van het station. Iedere kamer is voorzien van een wastafel, kabel TV/ radio aansluiting, eigen voordeurbel en heeft de mogelijkheid tot een eigen telefoonaansluiting. Daarnaast zijn beide panden brandveilig gemaakt volgens de laatste richtlijnen. Zo zijn er onder meer brandvertragende scheidingen aangebracht tussen de verschillende gebouwdelen, zijn alle brandbare en rook producerende materialen uit plafonds en wanden verwijderd en zijn alle kamers uitgerust met een brandmelder. Ook zijn beide gebouwen voorzien van een modern brandmeldsysteem.

MAANDELIJKSE KOSTEN

De maandelijkse huur bestaat uit de kale huurprijs + voorschot gas/ water/ licht + voorschot servicekosten

Kale huurprijs

De kale huurprijs van de kamers komt tot stand op basis van de door het ministerie van VROM (link) vastgestelde prijsvoorschriften. Deze worden voornamelijk gebaseerd op de grootte van de kamers.

Gas, water en licht

Voor het gebruik van gas water en licht berekent SKC een voorschot. Dit voorschot is afhankelijk van de grootte (m2) en inhoud van de kamer (m3). Aan het einde van het jaar vindt een afrekening plaats van de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Servicekosten

Voor het schoonhouden van de gemeenschappelijke- en algemene ruimten, vuilnisafvoer, tv en radio, klein onderhoud en andere geleverde diensten betaalt de huurder een voorschot. Aan het einde van het jaar vindt er een afrekening plaats van de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De hierboven genoemde kosten worden maandelijks via automatische incasso door SKC geïnd.                  

EENMALIGE KOSTEN

Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom van 1 maand huur gevraagd. Daarnaast betaal je € 75,- administratiekosten. (€ 25,00 bij interne verhuizing)

Stichting logo Kamer Centrum Nijmegen © 2009–2010 | Disclaimer