Stichting Kamer Centrum Nijmegen

Tijdelijke verhuur

Tijdelijke verhuur

Om leegstand van (huur) woningen zoveel mogelijk te voorkomen, is het vinden van goede huurders van essentieel belang. De werving en selectie van geschikte kandidaat-huurders vereist veel ervaring, een goed functionerend netwerk, en een uitgebreide database met woningzoekenden.

Wij hebben de kennis, middelen en de ervaring om voor uw pand(en), waar dan ook in Nijmegen en omgeving, de juiste huurders te bereiken. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij graag particulieren, woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers en makelaars. Onze dienstenverlening is afgestemd op de noodzakelijk handelingen die nodig zijn voor het op een verantwoorde manier verhuren van uw pand(en). Onze stichting verzorgt voor u de vergunningaanvraag bij de gemeente (i.v.m. leegstandswet). De verhuurperiode is minimaal een half jaar. Wij houden toezicht op uw pand en zorgen voor het afsluiten van tijdelijke huurovereenkomsten. Wij kunnen voor u de inning van huurpenningen regelen en hebben huismeesters in dienst voor kleinonderhoud- en beheer. Wij brengen een lage kostprijs in rekening voor onze dienstenverlening.  Wij zijn specialist op de volgende gebieden:  studentenhuisvesting, huisvesting van tijdelijke werknemers, huisvesting van buitenlandse studenten en woon/werk projecten .

Wij komen graag met U in contact bij dreigende langdurige leegstand van Uw pand (en). U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier of direct bellen met nummer 024 - 322 52 63

 

Stichting logo Kamer Centrum Nijmegen © 2009–2010 | Disclaimer